Eşti aici: Forum > Legea 50/1991 privind construcţiile > Informatii constructii

Informatii constructii

 Forumul LegeAZ.net - Legea 50/1991 privind construcţiile
AcasăBine aţi venit Vizitator
[Cont nou]  Conectare
Avatar thumbnail
Răspunde
 Informatii constructii 19-11-2012 
Diana
Avatar
Vizitator
buna. as dori daca poate sa ma ajute cineva sa intreb cine stie alte legi nu legea 50, pt construirea unei case. unde gasesc date legate de distanta la constructie fata de vecin, cum se face gardul pe ce proprietate, etc.
va multumesc.
Citează Răspunde
 CODUL CIVIL 06-01-2013 
dan dvorciac
Avatar
Vizitator
studiaza Codul civil, reglementeaza imprjmuirea, gardul intre proprietati, precum si distantele fatade linia de hotar
Citează Răspunde
 Re:Informatii constructii 19-11-2014 
mihai
Avatar
Vizitator
as dori sa-mi construiesc o casa, si datorita unui drum de servitute este complicat sa avem utilitatile, caci pe acel drum se cearta doua familii. actele nu sunt inca finalizate. ideea este ca pana rezolvam cu utilitatile trebuie sa ne luam masuri de precautie, si tre sa ne gandim bine ce sa facem pe viitor ( sa avem centrala pe lemne...sau curent), in fine am in proiect lasat intre casa si gardul comun cu vecinul 5 metrii, acum vreau sa stiu daca este musai sa las 5 metrii sau pot sa las doar 2 ( adica tre sa respect tot ce este in proiect, sau pot lasa 2 , asta ca sa nu ma trezesc ca vine la sf de lucare si primesc amenda ca am lasat 2 si nu 5).
Citează Răspunde
 Re:Informatii constructii 01-03-2016 
Serban G
Avatar
Vizitator
Am in proprietate doua terenuri intravilane vecine/lipite ,mostenite de la parinti,terenuri care sunt pe doua titluri de proprietate diferite,pe parcele numerotate diferit,dar in acelasi act de succesiune/mostenire. O parcela este ingusta ,are 800 mp dar 4 m latime,iar a doua are 14 m latime.Deci casa se va intinde pe parcela ingusta plus o parte din cealalta .
Intrebare;pentru a obtine CU si Autorizatie de constructie este necesar sa fac comasarea celor doua terenuri,pentru care am cadastru si intabulare separate?daca da ,ce lege impune aceasta?
Va multumesc !
Citează Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume:

E-mail: