Ești aici > Forum > Alte acte normative

Centrala apartament

Forum întrebări juridice - Alte acte normative
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 25-08-2020
Vizitator
Buna ziua.
Am auzit ca nu se mai poate debransa legal de la sistemul centralizat de incalzire in vederea montarii unei centrale de apartament intr-un bloc din 1974.Am auzit ca ar fi fost modificata Legea 325/2006 in acest sens.Este adevarat ? Am citit ceva de un proiect de lege.Dar din acest proiect a fost modificata cu ceva legea care reglementeaza aceste lucruri ?
Multumesc
Răspunde
 09-02-2022

Da, prevederea este în vigoare deja. Numai cei care au deja centrale instalate nu sunt afectați și le pot folosi în continuare.
Este vorba de Legea nr. 196/2021 privind modificarea și completarea Legii serviciului public de alimentare cu energie termică nr. 325/2006, pentru modificarea alin. (5) al art. 10 din Legea nr. 121/2014 privind eficiența energetică...
https://legeaz.net/monitorul-oficial-693-2021/lege-196-2021
Răspunde
 10-02-2022
Vizitator
Este valabila si pentru centralele termice pe lemne legea de mai sus sau doar pentru cele pe gaz?
Răspunde
 11-02-2022

Pentru Raul:

Da, se aplică legea și centralelor pe lemne (noi).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.