Ești aici > Forum > Alte acte normative

Ajutoare incalzire ordonanta 27/2013 - nu s-a facut dezbaterea succesoriala - unic mostenitor

Forum întrebări juridice - Alte acte normative
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 01-11-2013
Vizitator
Va rog sa-mi spuneti daca pentru a beneficia de ajutorul de incalzire este obligatorie dezbaterea succesoriala ? Parintii au decedat de aprox 14 ani ; dezbaterea ma costa in jur de 2000 lei suma de care nu dispun pt a face dezbaterea ; mentionez ca toate facturile de utilitati sunt facute pe numele meu, fara datorii , locuiesc in acest apartament de cand m-am nascut (1965) ,am toate actele in regula pt a beneficia de ajutorul pt caldura mai putin contractul de apartament care este pe numele parintilor , am contractul in original , mentionez ca pana acum am beneficiat de acest ajutor .
Va rog sa-mi spuneti ce este de facut pt a putea beneficia de acest ajutor ? Va rog din suflet sa-mi trimite-ti un raspuns pe adresa de mail ele69ser@yahoo.com.
Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.