Ești aici > Forum > Alte acte normative

Indemnizatie sotie supravietuitoare conf.Decretului-Lege nr.118/1990

Forum întrebări juridice - Alte acte normative
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 08-10-2016
Vizitator
Bună ziua,
Soțul meu a fost deținut politic, încarcerat la Penitenciarul Galați( am primit FISA MATRICOLA PENALA in luna septembrie 2016 -incadrat la art/209 cod penal 1936);
-a executat inchisoare din aug.1949 pana in aprilie 1951(un an și opt luni) iar in aceasta perioada nu era casatorit cu mine;repet nu eram casatoriți;
- s-a casatorit cu mine in martie 1955 iar in anul 1965 a decedat,perioadă în care am dat naștere la trei copii(fete);și tot în această perioadă s-a îmbolnăvit,era urmărit dar și noi ceilalți membrii ai familiei am suportat rigorile acelui regim;
- sotul inainte de casatorie nu a avut copii;
-eu nu m-am recăsătorit după moartea soțului(declar pe propria răspundere);
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de indemnizatie de soție supraviețuitoare conform Decretului-Lege nr.118/1990?
Cu multă considerație,
Vă mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.