Ești aici > Forum > Codul fiscal - taxe şi impozite

Contract de comodat cu posibilitate de subanchiriere

Forum întrebări juridice - Codul fiscal - taxe şi impozite
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 10-08-2022
Vizitator
buna ziua,am un spatiu comercial pe care vreau sa-l dau nepotului meu sa-l subanchirieze unei societati comerciale .Vreau sa stiu daca se poate ca eu proprietarul sa fac un contract de comodat iar nepotul meu sa faca un contract de subanchiriere cu societatea comerciala.Cum va declara nepotul meu venitul pentru suma primita pe chirie ?Va multumesc !
Răspunde
 11-08-2022
Vizitator

Se poate asa cum spuneti Dvs.

Nepotul Dvs va primi banii in baza unui contract de locatiune : inchiriere cu plata unei chirii de catre societatea comerciala.

Nepotul Dvs este locatorul iar societatea comerciala este locatarul in contractul de subinchirire care este un contract le locatiune (inchiriere cu titlu oneros).
Răspunde
 11-08-2022
Vizitator
Se poate asa cum spuneti Dvs.

Nepotul Dvs va primi banii in baza unui contract de locatiune : inchiriere cu plata unei chirii de catre societatea comerciala.

Nepotul Dvs este locatorul iar societatea comerciala este locatarul in contractul de subinchirire care este un contract de locatiune (inchiriere cu titlu oneros).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.