Ești aici > Forum > Codul fiscal - taxe şi impozite

Obligații depunere declarații fiscale

Forum întrebări juridice - Codul fiscal - taxe şi impozite
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 19-02-2023
Vizitator
Bună ziua. Am ieșit la pensie în data de 1 ian 2023. După ieșirea la pensie am vândut pe net (prin primirea valorii coletului prin ramburs) diverse lucruri pe care le am făcut la domiciliu(obiecte pentru pescuit recreativ) suma totala primita este undeva la 2000 lei, menționez ca aceasta activitate nu a constat în cumpărarea materialelor prelucrarea și apoi vânzarea lor, ci doar ce am avut prin casa au fost prelucrate și apoi vândute. Acest lucru, respectiv aceste vânzări, îmi creează vreo obligație fiscala? Va multumesc.
Răspunde
 19-02-2023
Vizitator

Daca aceasta activitate are un caracter obisnuit ea reprezinta o activitate de comert si creeaza obligatii fiscale in sarcina Dvs si trebuie sa va deschideti o forma juridica pentru prestarea acestei activitati : pfa sau srl.
Răspunde
 19-02-2023
Vizitator
Daca aceasta activitate are un caracter obisnuit ea reprezinta o activitate de comert si creeaza obligatii fiscale in sarcina Dvs si trebuie sa va deschideti o forma juridica pentru prestarea acestei activitati : pfa sau srl.
Răspunde
 19-02-2023
Vizitator
Daca aceasta activitate are un caracter obisnuit (regulat, periodic, continuu) ea reprezinta o activitate de comert si creeaza obligatii fiscale in sarcina Dvs si trebuie sa va deschideti o forma juridica pentru prestarea acestei activitati : pfa sau srl.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.