Forum întrebări juridice - Codul fiscal - taxe şi impozite |
|
|
16-07-2014 |
 | Lixandru sandel Vizitator |
| Buna seara si multumesc anticipat.Din 2012 sunt o persoana cu o pensie medicala decizie de;618 ron iar acum cu adaosuri iau 811 din care mi se opreste CAS $ ron.Am certificat de handicap accentuat permanent e drep sa mi se opreasca CAS.conform legi? | |
|
|
|
22-08-2014 |
 | Paraschiva Vizitator |
| Va rog sa imi spuneti daca mai este sau nu valabila Legea care scuteste persoanele cu handicap accentuat de plata impozitului pentru pensia pt limita de varsta? Va multumesc, Paraschiva I. | |
|
|
|
02-12-2014 |
 | David Vizitator |
| Salut am cumparat un BMW din 2004. Cu un motor 4400cm . Am auzit ca daca o trec pe numele lu sora mea care are un handicap de gradu 3. Sunt scutit de inpozit ??? | |
|
|
|
24-04-2015 |
 | Petre PRIOTEASA Vizitator |
| Legea 76/2010 scutește persoanele cu handicap grav de plata CAS? Sunt pensionar, am 72 de ani, cu 43 ani în Carnetul de muncă. Vă mulțumesc! | |
|
|
|
24-04-2015 |
 | Petre PRIOTEASA Vizitator |
| Legea 76/2010 scutește persoanele cu handicap grav de plata CAS? Sunt pensionar, am 72 de ani, cu 43 ani în Carnetul de muncă. Vă mulțumesc! | |
|
|
|
26-04-2015 |
 | Gabriela Vizitator |
| Buna ziua, Am facut operatie de scoaterea totala a tiroidei. Vreau sa stiu daca ma incadrez in bolile cu handicap si daca pot beneficia scutire de impozit sau de altceva. Multumesc | |
|
|
|
26-04-2015 |
 | Edy Vizitator |
| Ca sa inteleaga toata lumea - la pensionari nu se opreste CAS acesta este contributie la fondul de pensie. La pensionari se opreste CASS contributie la fondul de sanatate si se opreste pensionarolor care depasesc un anumit prag al pensiei. Pentru cei care sunt incadrati in grad de handicap accentuat, trebuie sa se adreseze cu o cerere insotita de o copie dupa certificatul de handicap la casa de pensie pentru a beneficia de scutire de la plata impozitului pe pensie. Pentru scutirea de la plata impozitului pe cladiri si masini se procedeaza la fel numai ca aceacerere se depune la primarie. O seara buna si Dumnezeu sa binecuvanteze | |
|
|
|
22-06-2015 |
 | Marin Camelia Florentina Vizitator |
| Sotul are o interventie pe coloana avand multiple fracturi de vertebre la care i s a pus o placa cu 8 suruburi avand osteoporoza, scolioza si un picior mai scurt cu 1,5cm in urma unui accident de munca. Poate intra la cutire de impozit pe salariu? Va multumesc! | |
|
|
|
13-10-2015 |
 | Damian anghel lucian Vizitator |
| As dori sa stiu daca persoanele cu handicap grav gradul 1 sunt scutite de plata impozitului pentru dobanzile la banca,din transferul titlurilor de valoare_365 de zile | |
|
|
|
13-10-2015 |
 | Damian anghel lucian Vizitator |
| As dori sa stiu daca persoanele cu handicap grav gradul 1 sunt scutite de plata impozitului pentru dobanzile la banca,din transferul titlurilor de valoare_365 de zile | |
|
|
|
13-10-2015 |
 | Dana Vizitator |
| Bună ziua aș dori să știu dacă sunt operată de hernie de disc cu pareză aș putea ave o reducere la impozit care este pe salariu. Am înțeles ca se poate ave o reducere la impozit | |
|
|
|
15-02-2016 |
 | Comsa claudiu augustin Vizitator |
| Persoanele cu handicap grav ce drepturii au la autorizatia de vinzare pe piete si ce pot sa vinda pe autorizatie ce beneficii au dar ma intereseaza mai mult ce pot sa vind cu atorizatia asta ? | |
|
|
|
02-03-2016 |
 | Petroneldumitru Vizitator |
| o persona cu handicap de gradul 1 este scutita de la taze si inpozite chiar daca persoana cu handicap i sa dat casa cu clauza de intrtinere | |
|
|
|
01-07-2016 |
 | Nicu Forea Vizitator |
| Va salut va rog sa ma ajutati sa gasesc o cerere tip pentr a o inainta casei de pensii a M A I pentru scutire de impozit pensie ptr.pers.cu handicap | |
|
|
|
19-11-2016 |
 | Streza gheorghe Vizitator |
| Recuperare impozit pensie retinut si nedatorat | |
|
|
|
24-11-2016 |
 | Streza gheorghe Vizitator |
| Am obtinut gradul 2 handicap Cum recuperez impozitul pe pensie retinut si nedatorat | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |