Ești aici > Forum > Codul fiscal - taxe şi impozite

Restituiri de dobanzi la impozite si taxe.

Forum întrebări juridice - Codul fiscal - taxe şi impozite
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 16-06-2016
Vizitator
buna ziua,
in 2011 s-a impus o cladire la o primarie de comuna, cu o suprafata mai mare ca realul.
in 2016, dupa depunerea unei noi declaratii si a actelor justivicative s-a recalculat impozitul.
La sumele de restituit , proprietarul a cerut dobanda. Dobanzile pentru sumele de restituit de la buget local , le-am calculat conform Codului de procedura fiscala nr. 207/2015, art. 182, alin. (1) si (4) , precum si art 174 ,alin 5.dar doamna contabila sefa , precum si d-na jurista imi spune ca dobanzile se calculeaza la cursul BNR, eu nu gasesc baza legala, dansele nu vrea sa-mi comunice. Intrebarea mea este cum e corect calculat?
Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.