Ești aici > Forum > Codul fiscal - taxe şi impozite

Despre taxe si impozit

Forum întrebări juridice - Codul fiscal - taxe şi impozite
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 04-10-2016
Vizitator
Eu vreu sa cumpăr un imobil de 1280 m2 in orașul Murgeni , Jud Vaslui si m-am dus la primărie sa întreb dacă propietarul imobilului trebuie sa plătească impozitul dintre care a rezultat ca dansul nu a plătit de 21 de ani in final am vb cu primarul si am rămas sa plătim pe ultimi 5 ani ....a calculat domnișoara si ar trebui sa plătim 4800 lei pe ultimi 5 ani suma fiind si cu majorări , puteți sa imi faceți un calcul cineva care știe si sa imi Spune-ți cât costa 1metru2
Răspunde
 01-05-2017
Vizitator

Am peste 60 de ani ,si muncesc ca independent PFA ,as dori sa aflu daca pot beneficia de reducere la impozitul pe norma de venit . Ce art. din codul fiscal prevede reduceri pentru cei trecuti de 60 de ani,sau daca exista reduceri pentru acestia .... Astept un raspuns,
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.