Ești aici > Forum > Codul fiscal - taxe şi impozite

Ramasite ani anteriori

Forum întrebări juridice - Codul fiscal - taxe şi impozite
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 06-03-2017
Vizitator
Buna ziua,
In anul 2014 s-a procedat la obtinerea certificatului de mostenitor pentru 5 ha padure in Sangeorgiu de Padure Mures. Au fost achitate toate taxele solicitate, am depus la Primarie certificatul si de atunci am achitat in continuare impozitul pe numele mostenitorilor.
In 2016 septembrie primim o recalculare a impozitului cu diferente - cerute de curtea de conturi. Achtam si aceste dieferente in dec 2016.
In 2017 februarie primim decizia de impunere pentru mostenitori si SURPRIZA o decizie de impunere cu ramasite din 2011, 2012, si nu mai specifica inca un an in valoare de 316 pe numele decedatului pentru care am emis certificatul de mostenitor.
Este legal? Cum procedam daca legile de impunere si art. din deciza de impunere pe numele decedatului sunt in vigoare dupa moartea acestuia in oct 2013.
Cu stima!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.