In perioada 1983 - 2000, angajat al respectivului angajator, am beneficiat si de adosuri salariale in acord global, in baza Legii nr.54/1974 art 12 si a contractului colectiv de munca,adaosuri pentru care angajatorul a platit asigurarile sociale si pensia suplimentara. Pentru intocmirea dosarului de pensie am depus o adeverinta emisa de angajator in 11 Martie 2011, iar HG nr. 257 - care reglementeaza forma acestor adeverinte s-a publicat in 28 Martie 2011. In prezent, serviciu resurse umane al angajatorului - desi mi-a solicitat, in afara unei cereri oficiale, desigur -, copie dupa CI, Carnet de munca si respectiva adeverinta, refuza sa-mi emita o adeverita care sa o anuleze pe cea veche si conforma cu cerintele HG nr. 257/2011, decat daca i-i predau originalul vecii adeverinte - document depus la CNPP in dosarul de pensionare. Mentionez ca am transmis prin e-mail catre angajator toate documentele solicitate. Ce demersuri ar trebui sa fac pentru a intra in posesia respectivei adeverinte. |
|