Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Reinfiintare post de lucru

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 23-09-2020

Lucrez la o firma unde a existat un litigiu intre angajator si o persoana X angajata.
Consiliul de Administratie a desfiintat postul persoanei X iar persoana in cauza a actionat in instanta societatea. In prezent nu mai exista acest post in organigrama. Azi am primit o sentinta judecatoreasca in favoarea persoanei x in in care se specifica printre altele... ,, repunerea persoanei x in postul ocupat anterior".
Intrebarea mea este ce pot sa fac daca nu mai exista acel post (ce variante am) :
1. Se poate oferii (si probabil accepta) alt post existent vacant sau cineva tb sa modifice organigrama ( consiliul de administratie).
2. Poate hotari doar directorul general repuneraea in functie si modificarea organigramei?

De ce aprobari (documente) am nevoie pentru a respecta si nu incalca hotararea judecatoreasca.

Ce alte variante am in cazul in care nu se modifica organigrama.

Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.