Buna ziua, Situatia este simpla si complicata in acelasi timp. Inainte cu 1 luna de zile de a demisiona, am fost in concediu 2 saptamani legale avand test Covid confirmat pozitiv. Dupa incheierea concediului am mai lucrat 2 saptamani, dupa care mi-am dat demisia descriind situatia creata anume: verbal ne-am inteles la un salar, pe contract alt salar, aceasta nemaiplatindu-mi salar inteles verbal si nici nu mi-a comunicat taierea de salar. Am scris si semnat demisia in prezenta ei, ea oarecum rugandu-ma sa nu plec, insa fosta sefa nu a semnat si nu am o copie a demisiei semnate de ambele parti. Acum dupa 5 luni de zile primesc decizie de la firma ca am fost demis pentru absenta nemotivata, concediul medical trecut ca incapacitate de munca iar termenul de 30 zile al contastatiei este expirat pentru ca mi-a fost expediat astfel incat sa fie aceasta situatie, desi este precizat ca trebuia sa o primesc in 5 zile. *Am rugamintea daca poate sa-mi dea cineva o solutie, unde, cum si ce sanse am mai exact. *Daca ma afecteaza profesional si este inregistrata aceasta pata/demisie, datorata absentei nemotivate. Va multumesc mult!! dumitruadrian_andrei@yahoo.co m0752540142o |
|