Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Autorizare Meditatii Matematica

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 25-07-2021
Vizitator
Buna ziua,

Vreau sa ma autorizez pe Meditatii la Mate ca și PFA/PFI/SRL depinde ce îmi spuneti ca ar fi mai ok. Ideea e ca vreau o varianta cât mai simpla pt cazul meu. Ca și studii recent am absolvit un curs de formator cu cod caen 8559 alte forme de învățământ pentru ca am înțeles ca ar fi util in acest sens și nu voi tine cursuri acreditate ci pur și simplu cursuri pe mate, mai am liceul pe mate info și facultatea de științe economice pe finanțe bănci și masterul in marketing care nu știu in ce măsura ma vor ajuta însă rămâne sa ma lamuriti dvs. Deci e suficient ce am pana acum sau mai trebuie și modul pedagogic și sa am studii superioare pe mate și sa fi fost profesor de mate? Aștept un răspuns pentru ca e tare ambigua legea pe ceea ce vreau eu. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Răspunde
 21-09-2021
Vizitator

Lucrând în particular nu aveti nevoie de modul pedagogic dacă doriți să deschideți un PFA de exemplu sau o altă societate comercială un SRL.

Modulul pedagogic va este necesar dacă va angajați ca și cadru didactic educator învățător profesor într-o școală de stat sau privată cu taxa.

Totuși neavând facultatea de profil de matematică și nici modulului pedagogic este posibil să aveți un număr destul de restrâns de elevi/cursanți în meditațiile dvs particulare.

Dar dacă stăpâniți foarte bine domeniul științelor exacte matematica economie informatica logica fizica chimie biologie lipsurile de studii menționate mai sus pot fi foarte bine anihilate și suplinită prin cunoștințele dvs temeinice în domeniul real și elevii cursanții dvs să obțină rezultate foarte bune la disciplină matematica datorită muncii dvs de cadru didactic privat/particular.
Răspunde
 04-06-2022
Vizitator
Buna ,ai mai deschis PFA? ce cod caen ai folosit?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.