Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Spor doctorat

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 27-10-2021
Vizitator
Bună seara!Sunt medic la un spital de stat am terminat și doctoratul la fac farmacie,toxicologie ,umf iasi cu o teza aplicata la bolnavii de la unitatea unde lucrez și jurista de la spital spune ca nu am dreptul la sporul de doctorat pentru ca nu e domeniul meu.
Vreau sa știu dacă asa este?Mulțumesc
Răspunde
 27-10-2021
Vizitator

Am făcut cerere de spor de doctorat și de la juridic mi s a spus ca nu mi pot da sporul de doctorat întrucât nu am făcut doctoratul în domeniul medicină ci în domeniul farmacie.Cand am început eu doctoratul șefa mea nu era încă conducător de doctorat asa ca am cautat sa fac doctoratul la farmacie unde era toxicologie.Si am avut tema Monitorizarea clinica și chimicotoxicologica a unor analgezice utilizate în serviciile de urgență, eu fiind medic de urgență la o unitate de primire urgente la un spital din Iasi.Din comisia finala a făcut parte inclusiv șefa mea care între timp a devenit și Profesor.Dar dna de la juridic spune ca nu am dreptul la spor întrucât nu e domeniul medicină chiar dacă doctoratul a fost la UMF IAȘI. Și încă o intrebare:Sporul e numai 15 % din salariul minim pe economie?Mulțumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.