Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Promovare în grad

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 12-11-2021

Bună ziua sunt funcționar public la o primărie, lucrez din anul 2013, sunt angajata pe postul de asistenta sociala având funcția de referent principal.
In anul 2018 am terminat facultatea de asistenta sociala cu specializarea asistenta sociala , după terminarea facultății am făcut cerere de avansare în grad, dar nu m au avansat. Astăzi m a anunțat doamna secretar ca vor sa ma promoveze la funcția de asistent social cu studii superioare, dar vestea proasta este ca îmi vor lua din salariu 800 RON. Ma promovează în grad dar totodata și în clasa de salarizare
. Vreau sa știu dacă este corect sa îmi ia și din salariu.

O alta colega de la alta primărie, a terminat odată cu mine facultatea, pe ea au promovat o chiar în anul 2018 , de la referent la consilier și i au mai pus 200 lei la salariu. Mulțumesc!
Răspunde
 13-11-2021

Unde vad răspunsul dumneavoastră?
Răspunde
 14-11-2021

Gaby a scris pe 12-11-2021:
Bună ziua sunt funcționar public la o primărie, lucrez din anul 2013, sunt angajata pe postul de asistenta sociala având funcția de referent principal.
In anul 2018 am terminat facultatea de asistenta sociala cu specializarea asistenta sociala , după terminarea facultății am făcut cerere de avansare în grad, dar nu m au avansat. Astăzi m a anunțat doamna secretar ca vor sa ma promoveze la funcția de asistent social cu studii superioare, dar vestea proasta este ca îmi vor lua din salariu 800 RON. Ma promovează în grad dar totodata și în clasa de salarizare
. Vreau sa știu dacă este corect sa îmi ia și din salariu.

O alta colega de la alta primărie, a terminat odată cu mine facultatea, pe ea au promovat o chiar în anul 2018 , de la referent la consilier și i au mai pus 200 lei la salariu. Mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.