Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Încadrare în treapta profesională

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 04-02-2022
Vizitator
Bună ziua, vă rog să mă ajutați într-o speță:
Am fost încadrat la o unitate bugetară în martie 2018,ca lăcătuș-treapta profesională IV. La acel moment am contestat verbal încadrarea, eu având vechime în specialitate (pe cartea de muncă)5 ani și 3 luni, așadar mă așteptam să fiu încadrat în tr. profesională III. De atunci încerc să remediez problema (în opinia mea) însă mă lovesc de același răspuns (mai nou, am cerut un răspuns scris) care spune că vechimea nu are relevanță la acordarea treptei profesionale. (lucru absurd, în opinia mea)
Vă rog să mă lămuriți dacă încadrarea mea a fost corectă sau nu,iar în acest caz dacă mai am șanse ptr.indreptarea problemei. Mulțumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.