Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Întrebare șomaj

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 26-05-2022

Bună ziua,de 3 ani lucrez într-o companie situata în București,eu fiind navetist din afara localității, compania se va muta în cealaltă parte a orașului iar eu nu o sa pot ajunge/pleca de la servici deoarece fac naveta cu trenul/metrou etc, ce pot face în privința asta ca să obțin de la angajator șomaj? Pentru ca probabil angajatorul va folosi faptul ca nu pot ajunge la timp la servici împotriva mea, lucrez de 13 ani și niciodată nu am avut șomaj nu știu cum se procedează. Mulțumesc anticipat
Răspunde
 26-05-2022

Menționez ca angajatorului i sa adusa cunoștință faptul ca nu locuiesc în București de la semnarea contractului de munca
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.