Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Am lucrat la o firma in Suedia cu contract și nu am primit salariu corect

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 04-10-2023

Buna ziua,mă numesc dura Constantin ,am lucrat 2 luni de zile ,cu contract la o sera in Suedia,după 2 luni sa terminat de cules și a venit patronul și a spus că nu mai este de munca și că putem pleca acasă fără să mai intrăm in preaviz,evident că acolo se plătește cu o lună în urmă,salariu fiind stabilit în fiecare lună pe data de 27, a trecut data de 27 azi suntem deja în 4 octombrie și eu încă nu mi-am primit salariul ,ba din contra mia scăzut de fapt la toți angajații,cate 106 ore la fiecare ,motivul nu știu,dar măcar acei puțini bani care ar trebui sai de-a nici pe aia nu ia virat in cont ,trebuie sa precizez că eram platit la ora și câștigam undeva la 7 € pe ora și pe luna lucram 300 de ore minim am lucrat și 18 ore pe zi ,va rog îndrumați mă ce trebuie sa fac in acest caz? Mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.