Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Trimis acasa de la locul de munca

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 16-03-2024

înapoi
ȘTIRI ȘI ANALIZE
FORUM
CONSULTANȚI
Tu și comunitatea
Noutăți
Categorii forum
Regulament forum

Activitate Alexghop

Buna Seara.Am fost trimis acasa de la locul de munca ieri, mi s-a spus sa imi dau demisia eu nu am semnat nimic.Problema a fost de la o colega de lucru cu care ma certam des din cauza ca eu nu voiam sa am de a face cu ea.Tot timpul o ignoram, o evitam, ea de la inceput era prea prietenoasa cu mine (si mie nu imi plac chestile astea). Vroia sa ma duca acasa cu masina ( eu nu voiam, s-a dus chiar si la managera magazinului sa-i spuna." Uite eu am vrut sa il duc si cu masina acasa dar el nu vrea, si managerea i-a spus daca el nu vrea, lasa-l in pace (asta a fost acum 4 luni ).In seara de inventar acum 2 saptamani a spus intre totii pe acolo ca ea o vrut sa ma sune odata sa ma ia cu masina.Eu i-am zis ca nu avem voie sa mergem impreuna si ca pentru mine a ramas in oras.Mi-a zis intr-o zi ca la inceput ca pareai un baiat de treaba adica ca si cand era mandra de asta.I-am spus de cand m-am angajat sa ma ignore si sa ma ocoleasca (dar ea a zis ca nu vrea, sau nu poate ).Ea mai sta luna asta ca pleaca in Germania, si de mai multe ori m-a intrebat daca mai raman si eu la locul de munca, si am facut-o disperata, i-am spus esti cea mai mare disperata pe care am vazut-o vreodata.Si m-a spus la sef si ieri i-am spus sa lase frustrarile deoparte si sa nu mai sufere si sa ma anunte cand nu mai sufera si din cauza asta am fost trimis acasa.Ce ar trebuie sa fac?! Cum ati fi procedat in locul meu sa imi dau demisia sau sa las sa fiu concediat?!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.