Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Prestari servicii clienti SUA

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 07-06-2024

Buna ziua. Eu am un SRL si prestez servicii de consultanta si coaching. Mai nou am multi clienti persoane fizice din USA intereresati de serviciile de coaching dar nu stiu cum sa ii facturez si ce altceva legal trebuie sa fac ca sa pot lucra cu ei. Ma poate ajuta cineva in sensul asta sau indruma catre o firma care stie cum se procedeaza? Multumesc.
Răspunde
 07-06-2024
Vizitator

Nu va pot ajuta cu datele unei firme de contabilitate pentru ca este posibil ca acea firma sa nu doreasca sa aiba datele publicate pe acest forum.
Răspunde
 07-06-2024
Vizitator
Nu prea mai activez in domeniul juridic, m-am reprofilat si de aceea am dorit sa va indrum catre o firma specializata in consultanta contabila, dar nu pot face acest lucru din motivul prezentat mai sus.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.