Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Re:ajutor social primarie in 2012

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde 2 Final
 04-11-2012
Vizitator
interesativa la primarie ca da,aveti sanse 100% sa obtineti ajutor social.
Răspunde
 10-12-2012
Vizitator

.... politicienii cu tot felul privilegii(case de serviciu, tel. etc)politistii, jandarmii,magistratiet.Mai uitate si pe legea de pesionare si o sa ii vezi si pe altii, care au castigat substantial cat au muncit, pt. asi asigura din ce sa traiasca la batranete. PE ASTIA NU II VEZI??.. a si ai auzit urmatorul citat"dezbina si stapaneste" Gandeste innainte sa ai o parere sau initiativa!!!!
Răspunde
 21-06-2013

As dori sa stiu daca pot primi ajutor social :-stau in casa raposatilor mei parinti care au avut 3 ha de teren si mai am si 4 frati care sunt plecati in diferite parti ale tarii ,terenul ii pe numele parintilor ,primaria nu imi accepta dosarul de ajutor social. Astept raspuns
Răspunde
 21-06-2013

eu si fratii mei platim impozitul la zi chiar daca nici unu din noi nu este titular ,eu pe numele meu nu detin nici macar 0,5ha
Răspunde
 06-11-2013
Vizitator
la munca fraierilor,nu cersiti bani statului,rusineeee
Răspunde
 24-12-2013
Vizitator
Eu si daca m-as tara pe burta tot nu as lua ajutor social.Din punctul meu de vedere doar cei ce au un handicap si cei ce au grija de acesti oameni batuti de soarta ar trebui sa primeasca ajutor si nu cei ce sunt sanatosi tun.Dupa ce primesc ajutorul stau la poarta beau bere sI sparg seminte si cand ii rogi cu bani sa-i iei cu ziua te refuza flecmatic.
RUSINEEEEE.....
Răspunde
Răspunde 2 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.