Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Concediul de crestere a copilului e vechime in invatamant?

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 28-08-2016
Vizitator
Buna seara!
Din 1997 si pana in 31 august 2009 amavut statut de suplinitor calificat la o scoala din orasul Tg. Neamt. In 2009 am participat la examenul national de titularizare, in urma acestuia am fost repartizata la o scoala din Piatra Neamt. In data de 28 august 2009 am nascut si am intrat in concediu de crestere a copilului, 2 ani apoi inca 4 pentru ca , din pacate copilul are ceva probleme de sanatate si a fost incadrat in categoria de handicap mediu. In 2015 am participat din nou la concursul de titularizare in invatamant si actualmente sunt titulara. Intrebarea mea este daca acesti 6 ani sunt considerati vechime in invatamant .
Multumesc pentru raspuns, oricare ar fi el.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.