Am lucrat la o firma de constructii de la 6-11-2018 pana la 6-2-2019 cu CM.lA Sfarsitul lui ianuarie administratorul firmei a zis ca in CM o sa scrie 3000Ronni, cat e salariul minim in constructii (OUG/114),dar bani nu ne da decat in iulie, marit, drept urmare pe 6-2-2019 mi-am dat demisia.Pe 15-2-2019 am fost dupa drepturile banesti ce mi se cuvin (lichidare),insa adm. a spus ca ori imi da cat stie el,(pe vechi) fara marire ori sa ma duc la ITM,ca o sa-mi dea banii dupa 2ani. La firma unde lucrez acuma e ok,insa cer o adeverinta de salariat de unde am lucrat ultima data cu salariul brut,net, cu vechimea in munca si cu zilele lucrate. Administratorul unde am lucrat a zis ca nu imi da nici o adeverinta,sa ma duc unde vreau eu. Acuma vreau sa ma duc la ITM,dar nu gasesc CM, administratorul sigur nu vrea sa-mi dea o copie dupa CM.Oare cei de la ITM nu pot sa-mi dea o copie dupa CM? Am rate la banca un baiat la facultate, cum trebuie sa procedez? Sa dau firma in judecata?Nu prea am bani.Multumesc! |
|