Ești aici > Forum > Drept civil

Contractul de intretinere poate fi atacat?

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 07-10-2020
Vizitator
daca am un contract valid de intretinere intre mine si parinti,acesta poate fi atacat sau declarat nul? Pun aceasta intrebare deoarece am aflat ca tatal meu are ceva datorii de returnat la APIA datorita faptului ca acum aproximativ 10 ani ar fi primit niste subventii care nu i-sar cuveni! Si dupa mai multe discutii cu o persoana de la APIA am aflat ca maniera lor de lucru ar fi acea de a pune ipoteca (prin Anaf) pe bunurile persoanei vizate pt. suma in cauza(29.000 lei) plus daune adunate in perioada celor 10 ani.
Intrebare mea ar fi daca este posibil sa fie pusa ipoteca pe casa persoanelor intretinute, chiar daca exista in prealabil pe imobilul acestora un contract de intretinere?
Multumesc anticipat!
Răspunde
 07-10-2020
Targu Jiu

stefania.consilierjuridic@gmail.com

Contractul de intretinere poate fi atacat, ca orice contract, pentru diferite cauze, partea care-l ataca invocand un drept al sau si un interes nascut si actual

Stefania Ramona Popa
stefania.consilierjuridic@gmail.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.