Ești aici > Forum > Drept civil

As avea o nelămurire legată de niste acte

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 08-10-2020

Buna! Părinții mei au cumpărat casa bunicii , casa cu un teren de 400mp. Părinții mei nu pot nici sa vândă terenul, nici sa demoleze vechea casa chiar daca sunt majoritari deoarece la acel pamant au si 2 nepoți ai lor dreptul. Fiecare are cate 1/8 partea lor. Problema este ca unul din ei refuză să vândă motivînd ca nu are unde sa se duca si a adus numa probleme familiei mele. Contractul de curent a fost inainte pe numele mamei mele, acesta a consumat fara sa plateasca iar mama a fost dată în judecată pentru neplata trebuind să plătească în instanță suma de 1000 euro. Nici la impozit nu plătește iar tatălui meu i s-a pus oprire pe salariu El spune că noi trebuie să plătim pentru ca suntem majoritari si el nu are munca. Nici de curte nu se ocupa, gardul mai având putin si se darama iar primăria ne va da tot noua amenda. Părinții mei vor să-l dea în judecată, credeti ca ar avea vreo sansa sa castige procesul,iar acest individ sa fie scos din acte? Nu accepta sa si vanda partea pentru ca partea lui care i se cuvine este undeva la 3000 de euro iar datoria la Enel pe care o are pe numele lui este mai mare decat aceasta suma care i se cuvine.El spune că va avea câștig de cauză în instanță.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.