Ești aici > Forum > Drept civil

Daune morale

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 29-10-2020

Buna ziua!
Am avut un litigiu cu Vodafone care mi-au încasat vreo 500 de lei in plus fata de cât ar fi trebuit in decurs de un an de zile de abonament. Am cerut banii înapoi dar ma fost refuzat și am apelat la ANPC . In urma reclamației ANPC am primit banii înapoi .
Am pierdut mult timp la telefon, scriind corespondenta și plângeri, deplasări la sediul Vodafone multe etc.
Simt ca Vodafone trebuie sa plătească pentru acest abuz , mai ales ca nu și-au recunoscut vina decât in fata ANPC și intenționez sa ii acționez in judecată și sa cer daune.
Credeți ca merita sa depun efortul ? Acorda despăgubiri instanțele din Romania? Ma puteți îndruma cum sa sune cerea de chemare in judecată?
Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.