Ești aici > Forum > Drept civil

Agresare continuua

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 23-12-2020

Buna ziua , doresc si eu niste raspunsuri ,nu stiu daca postez in categoria corecta , dar sper sa ma ajutati.In urma cu un an am fost agresat de o persoana fiind lovit cu un borcan ramanand fara un dinte.Timp de un an am umblat pe la politie,insistand sa faca ceva politia,treaba agentilor fiind ingreunata de faptul ca aceasta persoana a plecat in strainatate,dar din pacate,recent s-a intors in tara si continua sa ma ameninte cum ca ma va prinde si ma va bate,nu pot intra in anumite cafenele din oras deoarece dau de aceasta persoana si chiar nu imi doresc sa mai am de a face cu ea.Am primit de la mamaa acestuia la politie suma de 2000 de euro,am acceptat si mi-am retras plangerea.Ce as putea face sa scap odata de el?Am vrut sa il dau in judecata,dar cand am ajuns la asta a decis mama acestuia sa ne impacam , vorbind in numele lui .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.