Ești aici > Forum > Drept civil

Firma actionata in instanta din gresala

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 27-12-2020
Vizitator
Buna ziua, sunt jurnalist si in acelasi timp sunt imputernicitul unui srl ce se ocupa cu publicitatea dar nu are prea multe tangente cu presa, cel mult unele dintre lucrarile acestei firme sunt publicate si in presa de beneficiari.
Eu, personal, am fost actionat in instanta un fost candidat la Parlament pentru"Obligatia de a face REPARARE PREJUDICIU MORAL" dar si firma pentru care in trecut semnasem in calitate de imputernicit un contract cu partidul respectivului candidat pentru promovarea altor candidati.
Dupa parerea mea, ambele proceste nu-i vor aduce castig de cauza reclamantului dar ce pot sa fac eu dupa incheierea etapei procesuale din moment ce respectivul proces imi strica imaginea mea personala cat si aceea a firmei?
Din cate stiu, calomnia nu mai exista in Codul Penal, pot sa-l actionez in instanta pentru calomnie sau ceva similar?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.