Ești aici > Forum > Drept civil

Daune materiale pentru confiscare cu raspundere delictuala

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 24-03-2021
Vizitator
Contract de arenda pe 3.6 ha reziliat pentru neacordare arenda pe toata suprafata reala de teren faptic confirmat de comisia deplasata la fata locului care in urma masuratorilor au emis proces verbal parafat de primarie si scriptic confirmat de pv de punere in posesie de 4.o ha sisentinta civila definitiva de 0.9 ha ca mostenire deci 4.9 ha.In 2018 am semanat grau iar in 2019 rapita.In ambii ani am solicitat subventie si am si primit.O mentiune:de rezilierea contractului de arenda in 2018 am notificat atat arendasul cat si primaria institutie care mi-a si emis in 2018 document oficial care atesta faptul ca din anul 2018 nu mai este inegistrat nici un contract de arendare intre mine si respectivul arendas.In ambii ani recolta de grau si repectiv rapita fostul arendas si-a insusit-o prin confiscare.Am sesizat instanta solicitand daune materiale care cumuleaza toate cheltuielile facute cu infiintarea culturilor plus valoarea recoltelor adptate la productia medie pe ha a zonei si pe pretul pe kg stabilit de statul roman ca pret de achizitie.Instanta mi respins cererea.Astept motivarea.In instanta fostul arendas a sustinut si el ca a semanat,dupa opinia mea in mod abuziv el nemaiavand nici un drept legal sa intre pe terenul meu.Solicit ajutor pentru a fi sfatuit ce cale sa urmez pentru a se respecta legea si a-mi recupera toate cheltuielile si deasemenea a-mi exercita dreptul de proprietate asupra terenului.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.