Ești aici > Forum > Drept civil

Vanzare apartament fara schita actualizata a apartamentului

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 25-03-2021

Buna ziua, am incheiat o promisiune de cumparare a unui apartament. Trebuie sa incheiam contractul definitiv al apartamentului dar am descoperit ca schita apartamentului nu este actualizata, proprietarii au evitat sa imi mentioneze faptul ca nu au actualizat schita apartamentului. Modificarea nu este majora (o usa acces exterior la una din camere, apartamentul fiind la parter), justificarea lor este ca asa au cumparat apartamentul si ca nu au considerat ca fiind un inconvenient pentru mine existenta acestei usi. Bineinteles ca acestia refuza sa actualizeze schita, notarul este de negasit iar termenul pentru definitivarea contractului va fi chiar luni, in data de 29.03.2021. In continuare ei sustin ca nu este o ilegalitate, nu doresc sa faca isi asume acest fapt sub nici o forma, iar notarul se pare ca este de partea acestora. Nu stiu cum sa procedez??? Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.