Ești aici > Forum > Drept civil

Eliberare anexa 1 si anexa 2

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 26-03-2021

Socrul meu a fost validat cu o suprafata de 5000 mp teren intravilan. A fost eliberat titlul de proprietate pentru o suprafață de 3900 mp. Pentru restul de 1100 mp am solicitat la primărie eliberarea anexelor 1 și 2 pentru a putea întocmi documentele cadastrale. Primăria îmi răspunde că nu poate elibera aceste anexe și că va trebui întocmit un alt titlu de proprietate pentru această suprafață. Menționez că socrul meu este încă în viață și este in posesia procesului verbal de bune vecinătăți semnat de către vecini, printre aceștia numărându-se și ocolul silvic. Întrebare: Este corectă această abordare a primăriei și dacă nu care este cadrul legal? Să îi pot anunța eu. Vă mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.