Ești aici > Forum > Drept civil

Acte vanzare cumparare autoturism - scoala de soferi

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 15-04-2021
Vizitator
Buna ziua,
Pentru a putea colabora cu o scoala de instructori auto este necesar ca autoturismul meu, proprietate persoanala, sa il ''trec'' pe firma, srl-ul scolii de soferi.
Mai precis se vor intocmi acte si proprietarul autoturismului va fi srl-ul care detine scoala de soferi. Eu voi fi angajat al firmei si voi lucra pe masina care va fi proprietatea firmei.
Exista vreo posibilitate legala de a intocmi un act (si ce fel de act) prin care sa se precizeze ca in momentul in care doresc sa inchiei colaborarea cu acea firma imi voi putea recupera masina fara sa fiu nevoit sa achit o suma de bani pe care firma ar putea sa o stabileasca cum doreste sau chiar sa refuze sa intocmeasca acte in vederea recuperarii masinii mele?
Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.