Ești aici > Forum > Drept civil

Pentru consfitire mediere in justiție trebuie plătit taxa de timbru ?

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 27-05-2021
Vizitator
Va rog un raspuns. Soțul meu e citat ca petent in justiție pentru ca a semnat un acord de mediere in urma cu cinci ani ..eu nu am fost de fata .la accea mediere a fost de acord ca sa revoce înțelegerea cu privire la un schimb de imobil dar înțelegerea era parțială pentru ca nu sau înțeles la suma de bani ..oricum pana la urma sa ajuns la process unde noi prin instanță am devenit proprietarii mobilului dar acum după cinci ani de la semnarea acelui acord si după aproape opt luni după încheierea procesului vine reclamanta cu accea mediere care a fost depusa in dosar si a mai fost analizat sa ceara autentificarea si sa ceara instanței sa ia in considerare înțelegere si sa revoce schimbul făcut ..desi înțelegerea era parțială ..întrebarea mea este ..pentru consfințirea medierii se cere aceea taxa de timbru plus 50% din impozit ?si de ce se cere după cartea funciară? Asta înseamnă ca desi eu nam semnat medierea instanta sai redea reclamantei imobilul pentru ca a semnat soțul meu ..si asta dupa cinci ani ?deci de acccea se cer taxele acestea după imobil??si hotărârea cealaltă prin care noi am devenit proprietari se anulează ? Va rog frumos .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.