Ești aici > Forum > Drept civil

Cerere renuntare proces

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 10-06-2021
Vizitator
Buna seara , am depus o cerere de chemare in judecata la tribunal iar dupa o săptămână m-am razgandit si am depus o cerere de renuntare la judecata inainte de emiterea citatiilor catre parati si nu imi cere plata timbrului judiciar ,iar dupa o 2 luni imi vine citatie ma prezint la termen ma pune sa dau o declaratie de renuntare in fata instantei si judecatorul imi spune ca este nevoie de acordul paratilor pentru renuntaresi imi da alt terme , din cate stiu legea spune ca daca renunt la judecata inaintea emiterii citatiilor adica inaintea primului termen, nu mai este nevoie de acordul partilor paratilor ,intrebarea este mai am vreo solutie pentru a nu fi nevoie de acordul paratilor sa inchida dosarul judecatorul? Multumesc anticipat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.