Ești aici > Forum > Drept civil

Nelamurire Legea 130/2020

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 19-06-2021

Buna ziua!
A-si avea o intrebare referitor la Legea 130/2020. Tatal meu a disparut pe front in timpul celui de al doilea razboi mondial, nemaivenind acasa niciodata. Singurul document ramas despre el, este Certificatul de moarte, eliberat in data de 02.10.1952. In Certificatul de moarte, la rubrica Locul mortii, este trecut: Disparut in front la loc necunoscut. Tot in Certificat este trecut ca data mortii 09.05.1945 si inregistrat in registrul Starii Civile in data de 07.06.1950, ca mort prezumat. Am depus dosarul ca sa primesc si eu indemnizatie dupa tatal meu disparut si a fost respins dosarul, ca nu am adeverinta, ca a fost prizonier de razboi. Vreau sa intreb, daca am dreptul la indemnizatia oferita de Lega 130/2020, daca poate cineva sa-mi dea o adeverinta sau daca am drept la o alta indemnizatie ca orfan al unui soldat disparut pe front?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.