Ești aici > Forum > Drept civil

Abuz vecin in curte comuna

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 26-07-2021
Vizitator
Buna ziua.

Am cumparat un apartament intr-o curte comuna (4 proprietari). Vecina de langa foloseste zilnic un aragaz cu butelie in aceasta curte (dansa are si aragaz cu gaz curent in casa) fara a avea vreun acord dat de vreun vecin. As dori sa stiu daca are voie fara vreun acord. Ce pot face ca sa renunte la aceasta instalatie si sa gateasca in casa asa cum fac toti ceilalti? Este exclusa varianta amiabila, deoarece dansa nu poate sa inteleaga ca spatiul din fata apartamentului ei este la comun (cota parte indiviza) si nu are niciun drept exclusiv asupra lui. Am avut o discutie pe tema dreptului de trecere in care ea insinua ca are drept exclusiv si face orice doreste in partea ei, inclusiv sa-mi stabileasca un traseu pe unde sa trec.

Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.