Ești aici > Forum > Drept civil

Dreptu de servitute

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 23-02-2022

Am o problema și as vrea sa va întreb ce pot face in aceasta situație:-
Mai exact -părinții mei au cumpărat un teren înainte de revoluție ,care avea ca și ieșire la drumul principal ,drum pe la capătul altui teren ,prin cedare de teren in schimb de fostul proprietar .
In act , mai exact in hotărârea de judecată ( înainte de revoluție se făceau chitanțe de mâna , apoi după revoluție am perfectat actele in instanța )a acelui teren cumpărat de părinții mei nu este stipulat drumul , dar așa s a folosit acel drum pt ieșire de când se știe acel teren și așa l am folosit și noi din momentul cumpărării.Vecinul cu care ne am învecinat și la care i s a dat teren pt acel drum ,a vândut terenul , mai exact copii lui l-au vândut ca el a decedat ,iar cel care a cumpărat vrea sa închidă acel drum , spune ca îl are in cadastru și in actul de v- c . Este posibil sa îl închidă , noi nemaiavând alta ieșire . Și ce pot face in aceste condiții???
Va mulțumesc frumos!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.