Ești aici > Forum > Drept civil

Primaria refuza eliberarea anexelor 1 si 2

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 22-03-2022

Mama mea a mostenit impreuna cu surorile ei un teren de la parinti. Terenul s-a impartit in mod egal intre ele, primele doua lasand drum de acces (4 metri) pentru mama mea care a primit terenul din spate. Atat sentinta civila cat si procesul verbal intocmit de executorul judecatoresc in anul 1974 nu sunt clare in privinta proprietatii acestui drum. Sentinta spune : - sora nr. 1 ia in proprietate 1/3 parte (1660 mp) teren, cu vecinatatile.... la apus - cu drumul de acces lat de 4 m care se lasa in partea de jos a lotului.
- sora nr. 2 ia in proprietate 1/3 parte (1660 mp) teren , reprezentand lotul de la mijloc, cu vecinatatile : rasarit....., miaza-zi - terenul mamei mele, apus - drumul lat de 4 metri care urmeaza a se lasa in partea de jos a terenului si la miaza-noapte....
- sora nr. 3 (mama mea) primeste 1/3 parte (1660 mp), cu vecinii....la miaza-noapte - sora nr. 2.
Acum cand am incercat sa facem cadastrul pentru vanzarea terenului, ne-am lovit de problema proprietatii acestui drum de acces. Primaria refuza sa ne elibereze Anexele 1 si 2 pe care le cere cadastristul. Mentionam ca din 1974 folosim acest drum pentru accesul la gradina si surorile nu ne-au creat niciodata probleme in privinta aceasta. Totusi, cumparatorul vrea clarificarea situatiei. Ce pot face?
Răspunde
 17-06-2022
Vizitator

primaria refuza eliberare adeverinta rol agricol ,cu titlu de proprietate legal atribuit,in vederea completatarii masei suscesorale cu un CMS
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.