Ești aici > Forum > Drept civil

Împuternicit

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 20-05-2022
Vizitator
Buna. Am un unchi bolnav psihic fără copii doar nepoți. Una dintre nepoate, a căutat sa ii vândă apartamentul, i-a făcut cont la banca și s-a pus ea titular. In cazul in care nasul meu moare, ce este de făcut ? Banii pe apartament ar veni împărțiți la 4 nepoți, dar nu știm dacă va face asta după deces. Ce as putea face ? Ce dovezi îmi trebuie ca sa demonstrez ca nu ea trebuie sa rămână cu toată averea? Mulțumesc.
Răspunde
 23-05-2022

Dacă este recunoscut ca o persoană bolnavă mintală. Este foarte suspect că ruda ta a reușit să organizeze totul atât de ușor...
Răspunde
 23-05-2022

Aș recomanda totuși să vă înscrieți pentru o consultare cu un avocat cu profilul corespunzător...
Răspunde
 24-05-2022
Vizitator
Da, nu știu cum se numește boala in termeni medicali dar da are probleme de halucinații, pierderea lucrurilor, povesti aiurea… iar matusa asta profita de situație sa rămână cu toată averea. Sa corectez s-a făcut împuternicit pe contul lui bancar.
Mulțumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.