Ești aici > Forum > Drept civil

Eroare de nume in exemplarul 2 al TITLULUI DE PROPRIETATE

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 24-08-2022
Vizitator
Conform legislatiei in vigoare tatal meu depune actele necesare obtinerii TITLULUI DE PROPRIETATE asupra terenului de 165mp si asupra apartamentului situat pe acest teren; i se emite acest TITLU DE PROPRIETATE de care Prefectura munincipiului Bucuresti pe numele si prenumele lui corect si adresa corecta a proprietatii; exemplarul doi (2) al acestui titlu este in posesia Primariei de sector dar cu o eroare de prenume. In urma cererii depuse la primaria de sector pentru indreptarea acestei greseli, primesc o scrisoare de la Prefectura Bucuresti in care mi se cere sa le remit TITLUL DE PROPRIETATE in original aflat in posesia mea; acest act mi-a fost necesar la intocmirea certificatului de mostenitor in urma decesului parintilor mei.
Spuneti-mi va rog, daca cererea Prefecturii este legala si in ce fel pot remite acest act avand certitudinea ca el nu v-a fi ratacit sau pierdut.
Multumesc, cu stima George T.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.