Ești aici > Forum > Drept civil

Succesiuni

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 26-09-2022
Vizitator
Va rog sa mi spuneti daca pot introduce o acțiune de succesiune fara avocat,am toate datele cred,oare mi se înregistrează cererea,nu-mi permit avocat..mulțumesc.
Răspunde
 26-09-2022
Vizitator

Da aveti dreptul sa depuneti cererea de succesiune fara avocat.

Participarea unui avocat este obligatorie doar in calea de atac a recursului.
Răspunde
 26-09-2022
Vizitator
In recurs trebuie sa puneti un avocat doar daca exercitati dvs recursul adica daca depuneti dvs o cerere de recurs nu si in cazul in care va aparati in recurs, cererea de recurs fiind depusa de partea adversa si aceasta parte trebuie sa puna un avocat in recurs pentru exercitarea cererii de recurs.
Răspunde
 26-09-2022
Vizitator
Dvs trebuie sa depuneti o cerere in recurs prin avocat doar in cazul in care pierdeti procesul in apel.
Răspunde
 27-09-2022
Vizitator
Consiliere a scris pe 26-09-2022:
Dvs trebuie sa depuneti o cerere in recurs prin avocat doar in cazul in care pierdeti procesul in apel.
va rog,am dori să facem succesiuni după ambii părinți în aceeasi acțiune,dat fiind că este aceeași masă succesorala și aceeași moștenitori,se poate? Mulțumesc.
Răspunde
 27-09-2022
Vizitator
Da se poate dezbate succesiunea dupa ambii parinti in acelasi timp si prin aceeasi actiune.
Răspunde
 27-09-2022
Vizitator
Consiliere a scris pe 27-09-2022:
Da se poate dezbate succesiunea dupa ambii parinti in acelasi timp si prin aceeasi actiune.
mulțumesc mult.
Răspunde
 28-09-2022
Vizitator
Cu placere.
Răspunde
 28-09-2022
Vizitator
Mult succes in actiunea dvs.
Răspunde
 30-09-2022
Vizitator
va rog,doi dintre mostenitori nu avem acte de acceptare tacita decat dupa mama decedata in 1990 iar tata decedat in 1973.Cum ar trebui sa procedam?multumim
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.