Buna ziua, am platit depozit la un apartament in primavara anului 2021, in valoare de 12700 euro, cu promisiunea asa cum se stipuleaza in antecontract ca apartamentul sa ne fie incredintat, si noi urmand sa luam rate de la banca, nu mai tarziu de 1 aprilie 2022. Depozit ul de 15% este mention at in antecontract. Cateva zile in urma au zis ca ar cam fi gata si ei si ca ar trebui sa mergem pe la banci si sa vedem cum gasim sa facem rate. Intre timp s au mai schimbat, zic ei, politicile pe la banci si acum vor 25%,adica sa mai dam 10%. Asta nu este tot... Noi locuim in strainatate si avem luat a dela o casa acolo cu inprumut de la banca, mergand pe la banci in Romania au zis ca nu ne pot da ca su tem I datorati prea mult cu rata ce o avem deja la casa si cate un credit card de cateva mi de euro. Ne tot plimbam de la o banca la alta. La momentul antecontractul am intrebat ce se intampla daca nu ne accepta bancile inprumutul si nenea ce era reprezentantul firme a zis ca,, fac ei cumva sa ne accepte" insa acumm...! Intrebare a mea este daca pot cere avansul inapoi legandu ma de faptul ca nu si au respectat angajamentul din contract si nu aufost gata la 1 aprilie, de la care au mai trecut 6 luni..???? Sau, si orice altceva ce ar putea fi in folosul meu pt recuperare a banilor. Multumesc |
|