Ești aici > Forum > Drept civil

Dispută agent de paza

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 25-01-2023
Vizitator
Într-o seara, in cămin, intra un agent de paza peste mine in cameră si ma pune sa deschid dulapul fără sa imi zica de ce, nu e paznic in căminul meu(in acea seara a fost gălăgie pe hol, nu cunosc motivul) . Fiind conștientă ca la nivelul administrației căminului ni se iau masuri dacă ma plâng cu privire la aceasta situație, am apelat la politie. Domnul paznic a fost chemat la secție împreună cu soția (paznic la căminul unde stau) si cand ne-am întâlnit ultima data mi-a zis ca ma da in judecata si mi-a recomandat sa nu mai "trag pe nas"... Întrebarea mea este daca chiar are motive sa ma dea in judecata.
Răspunde
 27-01-2023
Vizitator

Depinde ce raspuns primiti de la politie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.