Ești aici > Forum > Drept civil

Primarie

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 01-02-2023
Vizitator
Primăria locală nu vrea sa accepte contractul de vanzare cumpărare pe numele
Mamei mele decedate si tot timpul schimba detaliile legate de acesta, pe contract 1990 sunt 1500mp teren in proprietatea statului, pe teren este o casa 100mp și un garaj care este trecut pe rolul bunicului din 1961, nici măcar mama mea nu era născuta. Bunicul avea casa vecina cu cea a mamei, ambii sunt decedați. Am făcut schița cadastrala si nu pot finaliza succesiune pentru ca acest garaj este pe numele bunicului pe rolul agricol si cel fiscal din anul 1960 , garajul s-a construit după anul 1990 potrivit contractului de vânzare cumpărare nu exista garajul in anul 1990.
Pe rol cei din primarie trec 800mp, alta data trec 1500, nu înțeleg de ce nu vor sa ma lase in pace si sa termin succesiunea.
Primăria schimba in mod constant domiciliul mamei mele decedata fiind. (Părinții si bunicii sunt decedați)
Eu sunt singurul copil al
Parintilor mei.
Nu corespund actele întocmite de ei de la un an la altul,am făcut nenumărate cereri online, fără răspuns.
Va rog din suflet indrumati-ma.
Va mulțumesc!
Răspunde
 01-02-2023
Vizitator

Diferendul dintre dvs si primarie poate fi solutionat prin intentarea unei actiuni in justitie impotriva primariei pentru succesiune (la judecatorie) pentru ca instanta sa solutioneze pretentiile dvs prin hotarare definitiva si irevocabila.
Răspunde
 02-02-2023
Vizitator
Va mulțumesc pentru răspuns.

Momentan nu am bani sa pot plătii un avocat, când voi avea suma necesară pentru a achita pot cere primăriei sa achite cheltuielile judecătorești pentru ca din anul 2021 am multe solicitări dar nu vor sa le rezolve.

In ultimii 3 ani deciziile de impunere sunt diferite, sunt incomplete și mereu diferite, primăria deține copii xerox ale tuturor actelor legale pe numele parintilor mei, nu vor sa le respecte.

Anexele 24 sunt întocmite greșit și nu corespund cu actele legale,am copii și de la Ocpi.

Fiind singura fiica a parintilor mei nu am crezut ca voi întâmpina greutatati din partea primăriei.
Răspunde
 02-02-2023
Vizitator
In cazul in care veti castiga procesul puteti cere in instanta obligarea primariei la plata cheltuielor de judecata pe care dvs le veti face cu procesul respectiv.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.