Ești aici > Forum > Drept civil

Recurs

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 11-04-2023
Vizitator
Buna ziua!

Am pierdut un proces civil de constatate trebuie sa plătesc o anumită suma de bani, când trebuie plătită suma înainte sau după recurs.
Menționez faptul ca reclamatul a mințit in interogatoriu și am depus acte care sa dovedească minciunile, la recurs nu se ține cont de aceste lucruri sau trebuie sa aduc alte documente pentru recurs.
Reclamantul a avut 3 avocați este legal sa plătesc taxa pentru toți 3? Suma este enorma.
Toate actele fiind pe numele mamei mele casa + teren și unchiul meu reclamantul a câștigat fără acte doar cu martorii și plata la primarie in constant din 2000, ambii părinți sunt decedați.
Va rog sa ma ajutați. Va rog sunt disperata
Răspunde
 11-04-2023
Vizitator

Hotararea primei instante prin care ati pierdut procesul poate fi atacata mai intai cu apel care este suspensiv de executare (suspenda executarea hotararii primei instante pana la judecarea apelului).

Apoi daca pierdeti si in apel puteti ataca hotararea instantei de apel cu recurs care nu este suspensiv de executare (nu suspenda executarea hotararii instantei dde apel) si dupa pronuntarea hotararii de apel daca ati pierdut procesul in apel trebuie sa executati hotararea instantei de apel (care a mentinut hotararea primei instante).
Răspunde
 11-04-2023
Vizitator
Daca pierdeti si in apel si declarati recurs impotriva hotararii de apel si ati executat hotararea instantei de apel pana la judecarea hotararii in recurs si castigati recursul atunci se va proceda la intoarcerea executarii silite si veti primi inapoi ceea ce ati platit partii adverse.
Răspunde
 12-04-2023
Vizitator
Dvs puteti cere instantei sa platiti cheltuielile de judecata catre partea adversa in mai multe rate, in mai multe transe in cazul in care nu aveti posibilitatea sa platiti toti banii o data.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.