Ești aici > Forum > Drept civil

Proces civil,succesiune

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 25-04-2023
Vizitator
Va rog sa mi spuneti daca după perioada de 25 zile când se pot depune întâmpinări( eu fiind reclamanta)eu as mai putea trimite instanței ,precizări,argumente în plus față de cele scrise în cererea principală? Exista ceva reguli speciale?Multumesc.
Răspunde
 25-04-2023
Vizitator

Aveti dreptul sa depuneti precizari si concluzii scrise conform Codului de Procedura Civila.
Răspunde
 25-04-2023
Vizitator
Codul de Procedura Civila

Art. 383

Concluziile scrise

(1) După administrarea tuturor probelor încuviinţate de instanţă reclamantul, prin avocatul său, va redacta concluziile scrise privind susţinerea pretenţiilor sale, pe care le va trimite, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, sau le va înmâna în mod direct, sub luare de semnătură, celorlalte părţi din proces şi, când este cazul, Ministerului Public.

(2) După primirea concluziilor scrise ale reclamantului fiecare parte, prin avocatul său, va redacta propriile concluzii scrise, pe care le va comunica, potrivit alin. (1), reclamantului, celorlalte
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.