Ești aici > Forum > Drept civil

Istoric

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 18-05-2023
Vizitator
Unde pot găsii actele pe numele bunicilor mei decedați contracte de vânzare cumpărare, acte de proprietate, certificate de mostenitor, și ale parintilor mei, unde le pot solicita, arhiva tuturor documentelor unde se găsește?
Bunicii și părinții sunt decedați
Va mulțumesc
Răspunde
 19-05-2023
Vizitator

In arhiva primariei la rolul agricol, la starea civila (certificate de deces), evidenta populatiei, cartea funciara din cadrul oficiului de cadastru si publicitate imobiliara (unde este inscris imobilul), arhiva notarului public despre care stiti ca a incheiat contractul de vanzare cumparare sau care a dezbatut succesiunea.

Aceste institutii va pot elibera duplicate de pe actele originale care tin locul actului original.
Răspunde
 19-05-2023
Vizitator
Va mulțumesc!

Eu nu știut exact unde sunt toate, dar o sa caut.

Primăria “nu mai are” niciun document.
Răspunde
 19-05-2023
Vizitator
Incercati la cartea funciara unde poate este inscris imobilul in baza unui contract de vanzare cumparare sau in baza unui certificat de mostenitor in care poate este trecut si numele si sediul notarului public ce a intocmit aceste acte.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.