Ești aici > Forum > Drept civil

Legea de protecție a ciorilor

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 16-06-2023
Vizitator
Bună ziua
Vă rog mult, ajutați-mă cu articolul din legea care protejează ciorile ! Toată lumea îmi spune că sunt protejate, dar, nimeni nu îmi dă detalii.... Vă rog insistent, legea nr și articolul care face direct referire la protecția ciorilor. Mulțumesc anticipat ! Aștept răspunsul dvs !
Răspunde
 19-06-2023
Vizitator

Articolul 21 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene

(1) Se interzice discriminarea de orice fel, bazată pe motive precum sexul, rasa, culoarea, originea etnică sau socială, caracteristicile genetice, limba, religia sau convingerile, opiniile politice sau de orice altă natură, apartenența la o minoritate națională, averea, nașterea, un handicap, vârsta sau orientarea sexuală.
(2) În domeniul de aplicare a tratatelor și fără a aduce atingere dispozițiilor speciale ale acestora, se interzice orice discriminare pe motiv de cetățenie.
Răspunde
 19-06-2023
Vizitator
Doamne ferește ! Era vorba despre păsări , nu despre ,,ciori” ca și etnie !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.