Ești aici > Forum > Drept civil

Primarie

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 06-07-2023
Vizitator
In instanța am redobândit pământul mamei mele decedate dețin contractul original din 1995, instanța a decis ca mama mea a dobândit acel teren in anul
1995.
Unchiul meu a deschis dosar pentru casa pe care a făcut-o pe acel teren in 2000, instanța a decis faptul ca , casa este a unchiului, el in mod abuziv a plătit la primarie taxele și impozitele, spunând in mod repetat la interogatoriul ca a plătit pentru a ii rămâne pământul.

eu după ce am adus contractul la primarie el a deschis dosarul, dosarul acum s-a încheiat, decizia fiind definitiva. Când am depus copie a contractului primăria nu a vrut sa ma treacă pe rol, nemotivand aceasta decizie.

Problema este faptul ca primăria nu vrea sa îmi elibereze certificatul fiscal pentru finalizarea cadastrului, dețin și certificat de mostenitor de pe urma ambilor părinți.
Ce pot face in acest caz, in care decizia instanței nu este luată in considerare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.